Tocmai la decorat ma refeream ca a fost greu cel putin mie partea asta imi ia mai mult decat sa fac tortul. Nu-mi pot imagina cum ai facut solzii, ai infipt treptat ceva?
deci...DA! Asta e tortul care m-a innebunit pe mine de la bun inceput!Dupa ce am vazut tortul asta pe culinar mi s-a infipt in creier numele tau si asteptam cu nerabdare sa vad ce torturi ne mai arati! felicitari pentru tot ce faci,ai facut si....vei mai face!!!
Draga Mona, te-am urmarit si pe culinar de multa vreme si te apreciez foarte mult pentru ceea ce faci. N-am lasat nici un comentariu pana acum, dar cand ti-am vazut minunatie de opera de arta, n-am mai rezistat: Esti buna-buna in ceea ce faci -RESPECT! Si evident, urma o intrebare: Cine a avut inima sa bage cutitul in tort?
Felicitari Mona zici ca e real, cred ca ai muncit mult la decorare.
ResponderEliminarsupeeeeerb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ResponderEliminarfelicitari.
bravo!
Multumesc Simona !
ResponderEliminarNu este chiar asa greu de realizat. Pestele este facut din salam de biscuiti si imbracat in pasta de zahar.
Giovana,multumesc !Ti-am vizitat blogul si am ramas placut impresionata . Faci niste torturi foarte frumoase . Felicitari !
ResponderEliminarTocmai la decorat ma refeream ca a fost greu cel putin mie partea asta imi ia mai mult decat sa fac tortul. Nu-mi pot imagina cum ai facut solzii, ai infipt treptat ceva?
ResponderEliminarSimona,solzii i-am facut cu un dui pe care l-am infipt/apasat din loc in loc pana a rezultat modelul de solzi. Apoi am vopsit.
ResponderEliminardeci...DA! Asta e tortul care m-a innebunit pe mine de la bun inceput!Dupa ce am vazut tortul asta pe culinar mi s-a infipt in creier numele tau si asteptam cu nerabdare sa vad ce torturi ne mai arati!
ResponderEliminarfelicitari pentru tot ce faci,ai facut si....vei mai face!!!
In zi de sarbatoare cand clopote bat, lumanari aprinse cu sufletul curat sa spunem impreuna "HRISTOS A INVIAT"
ResponderEliminarHai sa-ti ridici un premiu de la mine!te pup!
ResponderEliminarPe blogul meu te asteapta cateva premii !
ResponderEliminarOlá;
ResponderEliminarBelissimo!
Congratulações, bravo!
Beijo - BRAZIL -
Maria Paula
Muito obrigado Maria !!
ResponderEliminarDraga Mona, te-am urmarit si pe culinar de multa vreme si te apreciez foarte mult pentru ceea ce faci. N-am lasat nici un comentariu pana acum, dar cand ti-am vazut minunatie de opera de arta, n-am mai rezistat: Esti buna-buna in ceea ce faci -RESPECT! Si evident, urma o intrebare: Cine a avut inima sa bage cutitul in tort?
ResponderEliminarmycorner-torturibymona.blogspot.com Exclusive delirium, in my opinion
ResponderEliminarHey I'm new here. Forum mycorner-torturibymona.blogspot.com looks great.
ResponderEliminar